TENTEN HUREN VOOR:

De tenten van We Love Tents zijn voor ieder soort evenement toepasbaar: van bruiloft tot bedrijfsevenement en van festival tot tuinfeest. Ons assortiment tenten kan zich aanpassen aan het type evenement, de locatie en de sfeer. Hierbij staat perfectionisme en klanttevredenheid bovenaan de prioriteitenlijst van We Love Tents. De tenten zijn zeer veilig, duurzaam, waterdicht, windbestendig en voldoen aan nationale en internationale keurmerken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen evenement? Dan hebben wij voor u enkele opties. Ten eerste kunt u direct contact met ons opnemen. Indien u nog twijfelt, kunt u gerust een kijkje nemen in onze galerij. Wilt u een tent huren voor één van uw evenementen, controleer uw locatie dan op de punten van onze checklist [link]. Indien uw evenement grotendeels aansluit op de checklist-punten, is uw locatie hoogstwaarschijnlijk geschikt voor het gebruik van een stretchtent.

Zodra u met ons in contact bent gekomen, komen wij langs om de locatie met u te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Tevens zal een afspraak gemaakt worden om de tent op- en af te bouwen. Over de op- en afbouw hoeft u zich geen zorgen te maken: dit wordt altijd door onszelf gedaan. Dit zal gaan op basis van expertise, het gebeurt snel, efficiënt en veilig.

Veel evenementen vinden deels plaat in de avonduren. Voor de mogelijkheden voor de inhuur van verlichting en verwarming kunt u een kijkje nemen op onze toebehoren pagina [link].

Bruiloft

Met onze stretchtent zal uw bruiloft worden omgetoverd tot een echte droombruiloft. De Nederlandse weersomstandigheden kunnen flink wat roet in het eten gooien op de mooiste dag van uw leven. Door gebruik te maken van onze stretchtent, is dit in ieder geval één zorg minder. U kunt hierdoor buiten trouwen of uw feest/trouwlocatie verbinden met een tent. De tent wordt aangepast naar uw bruiloft thema, sfeer, wensen en ideeën. Tevens kan de tent worden aangepast naar uw specifieke aantal gasten voor zowel de ceremonie, het feest als de catering.

Festival

Voor uw festival kan een stretchtent een prachtige blikvanger zijn, maar de tent is ook uiterst functioneel. We Love Tents levert stretchtenten aan festivalorganisatoren voor horecagebruik, VIPs, optredens, en ander gebruik. Voor ieder gebruik zal een tent op maat worden geleverd. Dit betekent ook dat een festival zowel heel groot kan zijn, als kleiner. De tent biedt niet alleen droogte ten tijden van regen, maar ook schaduw ten tijden van zon. Daardoor biedt de tent op uw festival altijd een mooi tijdelijk onderkomen voor uw gasten. Doordat de festivaltenten in verschillende afmetingen geleverd kunnen worden, past er altijd één op uw locatie.

Privéfeest / Tuinfeest

Bent u jarig? Is er iemand geslaagd? Heeft u wellicht een gezellig grote familie die bij elkaar komt? Het kan ook zijn dat u om zo’n feestelijke reden besluit een privéfeest te organiseren in bijvoorbeeld uw achtertuin. Een stretchtent mag zowel vanwege de functionaliteit als de uitstraling niet ontbreken. De tenten kunnen netjes aan uw huis worden bevestigd, maar ook kan de tent los in uw tuin worden gezet. Hierdoor kunnen de tenten van We Love Tents worden gebruikt als dinergelegenheid, rokershok of feesttent.

Zakelijk gebruik

Een stretchtent is voor zakelijk gebruik zeer geschikt. Zowel uw netwerkborrel, uw personeelsfeest, diner als klantenavond krijgt een extra bijzonder tintje door het gebruik van een stretchtent. Indien de locatie het toelaat, is het zelfs mogelijk voor u een beurs-tent op te zetten. U kunt voor een grote aanpak kiezen of juist een kleinere. We Love Tents biedt u alle opties die u wilt. De tenten kunnen op allerlei locaties voor u worden neergezet. Denk hierbij aan een tent op het balkon, op een binnenplaats, of zelfs op een boot. Dit betekent dat u niet verplicht bent voor uw evenement een andere locatie te zoeken, vaak zijn er veel mogelijkheden voor de locatie waar uw bedrijf zich bevindt.

Horeca

Een flextent is voor horecagelegenheden de ideale oplossing om de locatieruimte uit te breiden voor speciale evenementen. Strandtenten kunnen het terras overdekken voor feesten en partijen. Zo kan op mooie zomeravonden het heerlijke zomergevoel zo lang mogelijk behouden blijven. Kasteel en burcht eigenaren kunnen op hun binnenplaats of in hun tuin een stretchtent neerzetten om gasten een bijzonder welkom te heten. Een brasserie heeft een prachtige verlenging van het terras door de stretchtent te verbinden met de binnenruimte, om de gasten te beschermen tegen al het Nederlandse weer. Heeft u de volgende dag een ander evenement, en moet de tent vóór die tijd weg zijn? Geen enkel probleem; indien u dit van te voren bij ons aangeeft zullen wij ons zo flexibel opstellen als tenten die wij leveren.

Overige evenementen

Uiteraard zijn dit niet alle soorten evenementen waarvoor stretchtenten geschikt zijn. Andere evenementen kunnen bijvoorbeeld muziekvoorstellingen zijn, kunst exposities of open lucht kook cursussen. Organiseert u een evenement dat niet op deze pagina vermeld staat, maar waarvoor u wel een stretchtent wilt huren? Schroom niet, en neem snel contact met ons op. Wij denken graag met u mee.