Stretchtent

STRETCHTENTEN

Dit product heeft verschillende namen zoals flextent, stretchtent, freeformtent, tentacil of zelfs bedoeïenentent. Ze geven allemaal aan wat de tent zo uniek maakt; namelijk het vermogen om verschillende vormen aan te nemen en daardoor is het mogelijk ze bijna overal te plaatsen. Een echte eye-catcher voor ieder evenement. De elegante vorm en het uitzonderlijk design maakt onze tenten zeer geschikt voor een open-air-event. Denkt u bijvoorbeeld aan een bruiloft, receptie, concert, festival, tuinfeest of zelfs een feest op een dakterras.

Wilt u een idee hebben of een stretchtent ook past bij uw evenement? Neem dan gerust een kijkje op onze toepassingen pagina of in onze galerij. Ook op plaatsen waar een conventionele “alu-hal” tent of partytent niet geplaatst kunnen worden, kunnen wij met onze flextenten meestal een oplossing bieden. Onze tenten zijn vervaardigd door RHI en bestaat uit meerdere lagen rekbare stof, goedgekeurd door de Duitse veiligheidsinspectie: ‘TUV’.

Om een volledig beeld te geven van de opties en mogelijkheden van onze stretchtenten, besteden wij op deze pagina achtereenvolgend aandacht aan de afmetingen en veiligheidskeurmerken van onze stretchtenten.

AFMETINGEN

Afmetingen voor stretchtenten kunnen zich aanpassen naar uw specifieke wensen en voorkeuren. Na overleg is bijna alles mogelijk. Zo kunnen tenten zowel groter als kleiner geleverd worden, of kunnen tenten aan elkaar worden bevestigd. Indien u niet weet welke maat voor uw evenement geschikt is, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. De tenten zijn waterdicht te koppelen waardoor grotere oppervlakte en bijzondere vormen mogelijk zijn. Wij verhuren tenten onder andere in de volgende maten:

TABEL PERSONEN FINAL

Onderstaand kunt u voor twee afmetingen voorbeelden vinden van hoe een tent van een bepaalde afmeting, op verschillende manieren kan worden opgebouwd. Deze flexibiliteit in opbouw tonen wij voor zowel de 7.5 x 10.5 meter tent als de 10.5 x 15 meter tent.

7.5 x 10.5 meter

10.5 x 15 meter

VEILIGHEIDSKEURMERKEN

De tenten van We Love Tents worden alleen geleverd in een 4-laags RHI MK4 flexibel tentdoek, welke voldoet aan verschillende nationale en internationale keurmerken.

  • Dit betekent dat de tenten op brandveiligheid voldoen aan het Duitse B1 en het Spaans/Franse M2 brandcertificaat;
  • Daarnaast bezitten alle tenten de KIWA en TÜV certificaten;
  • Daarbij is iedere tent voorzien van een bouwboek.