Over ons

Anno 2016 is in mijn thuishaven, Leiden, het bedrijf We Love Tents opgericht. Ondanks dit recente jaartal heb ik al ruim een decennia ervaring in de tentenbouw. Mijn expertise in de tentenbouw beperkt zich dan ook niet tot stretchtenten; in de afgelopen tien jaar is zo’n beetje ieder soort tent wel door mijn handen gegleden. Daarnaast heeft ”we love tents” door de jaren heen van de Nederlandse en Belgische kust tot aan Oost Duitsland tenten gebouwd.

Deze jarenlange ervaring in combinatie met jong ondernemerschap, maakt dat we love tents zeer flexibel is. Ons motto is daarom ook: we zijn zo flexibel als de tenten die wij leveren. Deze flexibiliteit levert zeer positieve reacties op bij onze klanten. “De snelheid in de levering, ondanks onze eigen last minute bestelling, heeft het kinderfeestje van mijn dochter gered. Zonder de kwaliteit van deze tent was het feestje letterlijk in het water gevallen (last minute opdrachtgeefster).” “Lodewijk is een top gozer, hij staat altijd voor ons klaar. Tijdens een recente storm mocht ik hem zelfs om 02:00 uit zijn bed bellen om de locatie te checken (vaste opdrachtgever).” Dit is waar wij voor werken, waar de passie en de liefde voor het vak door ontstaat.

 .

.

Lodewijk van Domburg

Mijn naam is Lodewijk van Domburg. Sinds 2014 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen in de markt van stretchtenten. De passie voor stretchtenten ontstond echter al sinds de introductie hiervan in Nederland in 2010.  Sindsdien heb ik mij weten te ontplooien. Ik geef eerstegraads cursussen aan bedrijven die zelf een stretchtent aanschaffen, geef advies op maat, en doe vooral waar ik me goed bij voel: u een prachtige tent leveren.”Ik word intens gelukkig van een mooie tent en de ‘wow’-reactie van de klant. Dit is mij veel meer waard dan een uur eerder thuis zijn.”

 .

.

Redenen om voor een tent van We Love Tents te kiezen

  • De tenten van We Love Tents voldoen aan nationale en internationale keurmerken;
  • De tenten zijn wind en regenbestendig;
  • De tenten zijn brandwerend;
  • De tenten beschermen u tegen UV-straling;
  • Wij hebben een snelle levering;
  • Professionele op- en afbouw;
  • U ontvangt persoonlijk advies op locatie;
  • Jarenlange ervaring;
  • Wij zijn zo flexibel als de tenten die wij leveren.