Over ons

 

Anno 2016 is in onze thuishaven, Leiden, ons bedrijf We Love Tents opgericht. Ondanks dit recente jaartal hebben wij (Lodewijk van Domburg en Diederik Houbolt) al ruim een decennia ervaring in de tentenbouw. Onze expertise in de tentenbouw beperkt zich dan ook niet tot stretchtenten; in de afgelopen tien jaar is zo’n beetje ieder soort tent wel door onze handen gegleden. Daarnaast hebben wij door de jaren heen van de Nederlandse kust tot aan Oost Duitsland tenten gebouwd. Tevens maakt onze meertalige achtergrond (Nederlands, Engels en Duits) We Love Tents een geschikte partner voor verschillende evenementen.

 

Deze jarenlange ervaring in combinatie met ons jong ondernemerschap, maakt dat wij zeer flexibel zijn. Ons motto is daarom ook: we zijn zo flexibel als de tenten die wij leveren. Deze flexibiliteit levert zeer positieve reacties op bij onze klanten. “De snelheid in de levering, ondanks onze eigen last minute bestelling, heeft het kinderfeestje van mijn dochter gered. Zonder de kwaliteit van deze tent was het feestje letterlijk in het water gevallen (last minute opdrachtgeefster).” “Lodewijk is een top gozer, hij staat altijd voor ons klaar. Tijdens een recente storm mocht ik hem zelfs om 02:00 uit zijn bed bellen om de locatie te checken (vaste opdrachtgever).” Deze reacties is waar wij voor werken, waar de passie op ontstaat en deze reacties is wat wij graag aan willen vullen met úw ervaringen met een tent van We Love Tents.

 

Ondanks dat de uitspraak geldt: men koopt de vent, niet de tent… Raden wij u aan om in ons geval beide mee te laten wegen in uw overweging voor een tent van We Love Tents te kiezen.

 .

.

Lodewijk van Domburg

 

 

Mijn naam is Lodewijk van Domburg. Sinds 2014 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen in de markt van stretchtenten. De passie voor stretchtenten ontstond echter al sinds de introductie hiervan in Nederland in 2010. Bij de toenmalige werkgever miste ik echter de gedrevenheid voor het vak; de nadruk lag op snelheid in plaats van kwaliteit. Om deze reden besloot ik dan ook voor mijzelf een eigen stijl en werkwijze te ontwikkelen.Sindsdien heb ik mij weten te ontplooien. Ik geef eerstegraads cursussen aan bedrijven die zelf een stretchtent aanschaffen, geef advies op maat, en doe vooral waar ik me goed bij voel: u een prachtige tent leveren.”Ik word intens gelukkig van een mooi tent en de ‘wow’-reactie van de klant. Dit is mij veel meer waard dan een uur eerder thuis zijn.”

 .

.

Diederik Houbolt

 

 

 

Hi, ik ben Diederik Houbolt, het andere compagnon van We Love Tents. Sinds 2007 ben ik actief in deze branche. Het is de mooiste baan die ik tot nu toe heb gehad; ongebonden aan kantoor, onbeperkte creativiteit, intensief klant contact en geen dag die hetzelfde is. Deze vrijheid in combinatie met de uitdaging van het runnen van een eigen bedrijf, was wat ik miste bij mijn voormalige kantoorbanen.

Dit is dan ook de reden dat ik besloot mijn kennis en kunde te combineren met de zakelijke kant van bedrijfsvoering, die ik opdeed tijdens mijn studie hospitality & eventmanagement. Dit bleek een gouden combinatie; ik ben zelden zo gelukkig geweest met betrekking tot mijn werk.

“Het ondernemen op zich, de vrijheid van het vak (zowel fysiek als creatief), de uitdaging om elk evenement een optimale en unieke uitstraling te geven… Dat maakt dat ik liefde heb voor dit vak.”

Redenen om voor een tent van We Love Tents te kiezen

 • Indien gewenst digitale 3D tekening van uw tent op schaal;
 • De tenten van We Love Tents voldoen aan nationale en internationale keurmerken;
 • De tenten zijn wind en regenbestendig;
 • De tenten zijn brandwerend;
 • De tenten beschermen u tegen UV-straling;
 • Weinig hinderlijke palen en touwen;
 • Wij hebben een snelle levering;
 • Professionele op- en afbouw;
 • U ontvangt persoonlijk advies op locatie;
 • Jarenlange ervaring;
 • Wij zijn zo flexibel als de tenten die wij leveren.