Stretchtent huren of stretchtent kopen?

Wanneer u gebruik wilt maken van een mooie, elegante tent die op verschillende manieren opgezet kan worden om diverse stijlen te creëren is een stretchtent kopen een goede optie. Echter is een stretchtent huren in sommige gevallen verstandiger, bijvoorbeeld omdat u slechts voor korte duur deze tent nodig heeft. Of u nu de stretchtent kopen of huren wilt bij We Love Tents bent u aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met dit type tenten en het opzetten hiervan en kunnen u dan ook van alle gemakken voorzien. Niet alleen zijn wij er voor u wanneer u de stretchtent huren wilt met de diverse benodigde materialen, maar ook de nevendiensten leveren wij voor een compleet zorgeloos evenement.

Een stretchtent huren bij We Love Tents

Een stretchtent huren is een goed idee wanneer u tijdelijk, bijvoorbeeld voor een evenement, bruiloft of festival, een overkapping wilt creëren met een chique uitstraling. Onze tenten hebben hierbij een uniek karakter. De stretchtent is namelijk zeer flexibel op te zetten, in verschillende vormen en uitzonderlijke designs. Ook op plaatsen waar een reguliere partytent bijvoorbeeld niet geplaatst kan worden kan een stretchtent vaak wel uitkomst bieden.

De voordelen van een stretchtent huren zijn eindeloos. Ten eerste bent u natuurlijk minder geld kwijt wanneer u een stretchtent huren gaat, in vergelijking met het aanschaffen van deze dure materialen. Ten tweede zijn de producten van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze ook geschikt zijn bij het wisselvallige, Nederlandse weer. Ten derde kunt u de stretchtent op vele verschillende manieren opzetten, zodat u een unieke uitstraling kunt realiseren die past bij uw evenement. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen, die wij u ook graag persoonlijk vertellen wanneer u contact met ons opneemt.

Toch liever een stretchtent kopen?

Mocht u toch liever een stretchtent kopen, bijvoorbeeld omdat u langdurig gebruik hiervan wilt maken of regelmatig op verschillende locaties de stretchtent wilt inzetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u de stretchtent kopen die op maat wordt gemaakt. De prijs die u bij ons betaalt wanneer u een stretchtent kopen gaat is inclusief het inmeten van de tent en het eenmalig opbouwen. Wilt u de tent meermaals op- en afbouwen? Dan kunnen wij dankzij onze diverse diensten alsnog helpen, bijvoorbeeld door uw personeel te trainen of doordat u ons in kunt huren voor het verrichten van deze diensten. Wat uw wensen ook zijn, wij proberen ons hierop aan te passen. Wij zijn daarin net zo flexibel als de producten die wij gebruiken.

Hulp bij het maken van uw keuze

Wilt u hulp bij het maken van de keuze of wilt u meer informatie over de tarieven voor een stretchtent huren of juist een stretchtent kopen? Wij vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden en helpen u de diverse voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Dit doen wij op een transparante en eerlijke manier. De goede keuze maken samen met de klant is waar wij voor gaan. U kunt ons hiervoor bereiken via het contactformulier op de website, door te mailen naar info@welovestretchtents.com of door te bellen via +31 6 – 41169269.