Aluhal

ALUHALLEN

Aluhallen zijn relatief grote tenten in vergelijking met pagodetenten en stretchtenten. Een groot voordeel van deze tenten is dat ze eindeloos aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook kunnen deze tenten heel eenvoudig aan bestaande gebouwen worden gekoppeld. Een ander voordeel is dat de dakspanten een laag gewicht hebben. Hierdoor kan de tent zeer breed gebouwd worden, zonder dat er palen in het midden van de tent nodig zijn. Een laatste voordeel is dat de tent volledig afgesloten kan worden, wat zorgt voor een zeer aangenaam klimaat voor uw gasten. De tent is bij ons te huren met of zonder zijwanden en met of zonder ramen. Ook voor de inrichting van uw ideale tent bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle toepassingen leveren die u wenst. Daarnaast ontvangt u uiteraard advies op maat op locatie.

TOEPASSINGEN

Aluhallen zijn multifunctioneel en worden dan ook op veel verschillende grote evenementen gebruikt. U kunt aluhallen vaak terugvinden op braderieƫn als organisatie-tent of verzamelpunt, als feesttent op bruiloften, als tent voor een groot bedrijfsfeest, als locatie-uitbreiding van strandtenten, of als opslagtent. De aaneenkoppeling van meerdere aluhallen zorgt voor een prachtig tentenpark. U kunt onze aluhallen inrichten zoals u zelf voor ogen heeft, maar indien gewenst kunt u altijd op ons persoonlijk advies rekenen. Het grote voordeel is dat u geen last heeft van hinderlijke palen dankzij de sterke constructie van dit specifiek type tent.

EIGENSCHAPPEN

 • Aluhallen staan bekend om hun sterke constructie en relatief brede bouw.
 • Dit dak is ‘zwevend’, dit betekent dat u geen onhandige palen in het midden van de hal heeft.
 • De ruimte binnen is de tent is dus netto bruikbare ruimte, en start vanaf 15 vierkante meter.
 • De sterke aluminium constructie maakt het een uitermate veilige tent.
 • Aluhallen kunnen door hun rechte bouw perfect aan elkaar, maar ook aan andere gebouwen of tenten worden bevestigd.
 • Aluhallen zijn vooral mooi te combineren met pagodetenten.
 • Onze aluhallen en haar zijwanden worden in het wit geleverd.
 • De tenten zijn water- en winddicht. Tevens is de stof van de tent brandvertragend.
 • U kunt kiezen uit een tent met of zonder zijwanden en met of zonder ramen.

SERVICE VAN WE LOVE TENTS

We Love Tents zorgt voor de volledig kosteloze op- en afbouw van uw pagodetent. Dit betekent dat wij u alle zorgen uit handen zullen nemen. Hierbij gaan wij veilig te werk, volledig in overeenstemming met de opdrachtgever. Indien gewenst kunnen wij ook voor de aankleding van uw tent zorgen.

TOEBEHOREN EN ACCESSOIRES

Ook voor de aankleding van uw tent bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor een volledig overzicht van onze accessoires.

 • Dankzij het sterke frame is het zeer eenvoudig de tent te verlichten met mooie sfeerlampen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van LED-verlichting om de veiligheid van uw tent te maximaliseren.
 • Daarnaast worden onze pagodes geleverd met vloer indien gewenst. Voorkom wegzakken in een natte ondergrond, koude voeten, of een kapot gazon.
 • Ook kunnen wij met behulp van onze heaters een aangename temperatuur in uw tent creĆ«ren. Handig voor feesten die duren tot in de avond uren, of wellicht in de winter plaatsvinden.

Bent u benieuwd of een aluhal voor uw evenement geschikt is? U kunt via deze pagina altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken daarbij graag met u mee over de mogelijkheden. Bent u opzoek naar een creatievere en meer speelse tent voor uw evenement? Neem dan een kijkje op de pagina over stretchtenten.